Ο Β. Σιώμος επανεξελέγη για τέταρτη συνεχόμενη φορά πρόεδρος του ΣΠΑΠ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο Β. Σιώμος επανεξελέγη για τέταρτη συνεχόμενη φορά πρόεδρος του ΣΠΑΠ

Για τέταρτη συνεχόμενη θητεία το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) επανεξέλεξε πρόεδρό του τον Βλάσση Σιώμο, τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2021, σε ειδική συνεδρίασή του. Αντιπρόεδρος επανεξελέγη ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου Αμαρουσίου, Στέφανος Τσιπουράκης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε, επίσης, νέα Εκτελεστική Επιτροπή, η οποία θα αποτελείται από τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και δημοτικό σύμβουλο Πεντέλης, Βλάσση Σιώμο, τον δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς Δημήτριο Λιανό, τον αντιδήμαρχο Βριλησσίων, Παναγιώτη Φυκίρη, τον αντιδήμαρχο Μαραθώνα, Ιωάννη Μπούσουλα και τον αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παναγιώτη Μπόλλα ως τακτικά μέλη.

Αναπληρωματικά μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγησαν ο δημοτικός σύμβουλος Αθανάσιος Διονύσου Κρητικός και ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου.

Ο κ. Σιώμος μετά την εκλογή του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους ανεξαιρέτως τους δημάρχους των Δήμων-μελών του ΣΠΑΠ για την αμέριστη βοήθεια και στήριξη, καθώς και τους αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, για την ένθερμη υποστήριξη και  εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν το πρόσωπό μου κατά τη σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) διαδικασία, επανεκλέγοντάς με για τέταρτη συνεχόμενη φορά, στο ιδιαίτερα τιμητικό για εμένα αξίωμα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ.

»Αυτή η εμπιστοσύνη θεωρώ ότι μετουσιώνεται στη στήριξη που έχουμε ανάγκη για να συνεχίσουμε όλοι μαζί, με μεγαλύτερη ένταση και ακόμη πιο οργανωμένα, ώστε να επιτύχουμε τον κοινό μας σκοπό που δεν είναι άλλος από την προστασία και ανάπλαση του Πεντελικού και της Βορειοανατολικής Αττικής.

»Εύχομαι καλή νέα θητεία στους νεοεκλεγέντες, στον αντιπρόεδρο και στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, καθώς και στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΠ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet