Ο Γ. Κουράσης ξανά στο «τιμόνι» του ΣΒΑΠ
Γιώργος Κουράσης, πρόεδρος Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη Πόλεων
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο Γ. Κουράσης ξανά στο «τιμόνι» του ΣΒΑΠ

Ο τέως δήμαρχος Χαλανδρίου, Γιώργος Κουράσης, επανεξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ).

Ως τακτικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής επανεκλέγησαν οι Π. Βλασσόπουλος από τον Δήμο Ηρακλείου, Γ. Διονυσιώτης από τον Δήμο Κηφισιάς, Γ. Λαζαρίδης από τον Δήμο Νέας Ιωνίας και Αλ. Μαυραγάνης από τον Δήμο Βριλησσίων.

Αναπληρωματικά μέλη της Ε.Ε. εκλέγησαν ο Στ. Ζαπάντης από τον Δήμο Κηφισιάς και ο Ν. Πράσσος από τον Δήμο Χαλανδρίου. Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Παναγιώτης Μούστρης από τον Δήμο Πεντέλης.

Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης ήταν ο δήμαρχος της έδρας του Συνδέσμου, Δημήτριος Γαλάνης.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος, «χαρακτηριστικό της σύνθεσης της διοίκησης είναι ο διακομματικός χαρακτήρας της, γεγονός που αντικατροπτίζει και το εξαιρετικό πνεύμα συνεργασίας που υπάρχει επί σειρά ετών στον Σύνδεσμο».

«Υπενθυμίζουμε ότι το μεγάλο πρότζεκτ του Συνδέσμου, που είναι η κατασκευή του καταφυγίου αδέσποτων ζώων, αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός της επόμενης διετίας, επομένως μαζί με τα τρέχοντα προγράμματα του Συνδέσμου αλλά και τις νέες πρωτοβουλίες, αναμένεται πολλή και σοβαρή δουλειά για τα εκλεγέντα μέλη», καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΒΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet