Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Β. Θώδας, νέος αντιπρόεδρος στον ΣΠΑΥ
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Β. Θώδας, νέος αντιπρόεδρος στον ΣΠΑΥ

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, είναι ο νέος αντιπρόεδρος στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου.

Μετά την εκλογή του ο κ. Θώδας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Δήμος Ζωγράφου αποκτά ισχυρότερη φωνή στον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού, ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου της Αττικής.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο του ΣΠΑΥ, Γιάννη Κωνσταντάτο, που με την επιμονή του και τη σκληρή εργασία ανέδειξε τον Σύνδεσμο σε έναν από τους μεγαλύτερους Συνδέσμους σκοπού της χώρας μας.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, με ενωμένες τις δυνάμεις της, προχωράει τον σχεδιασμό για να γίνει το δάσος μας πρωταγωνιστής όχι μόνο σε θέματα προστασίας, αλλά και σε επισκεψιμότητας, ώστε χιλιάδες άνθρωποι να τον απολαμβάνουν με ασφάλεια και ποιότητα την εμπειρία φυσικού κάλλους που προσφέρει ο Υμηττός.

Σκοπός μας είναι όλοι οι Ζωγραφιώτες να αποκτήσουν πρόσβαση στο βουνό, καθώς είμαστε ο μόνος Δήμος που δεν έχει απευθείας σύνδεση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet