Ο ΣΠΑΠ συμμετείχε στον καθαρισμό του λόφου στον Προφήτη Ηλία Ν. Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο ΣΠΑΠ συμμετείχε στον καθαρισμό του λόφου στον Προφήτη Ηλία Ν. Πεντέλης

Με αφορμή τη συμμετοχή του στον καθαρισμό του λόφου του Προφήτη Ηλία, στη Νέα Πεντέλη, το Σάββατο 16/5, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε για τη δράση:

Κάθε χρόνο ο Σύνδεσμός μας εκπονεί πρόγραμμα καθαρισμών και αποψιλώσεων με στόχο τον καθαρισμό συγκεκριμένων περιοχών σε όλους τους Δήμους-μέλη. Έτσι και φέτος λοιπόν συνεχίζουμε τις δράσεις αυτές συμμετέχοντας ενεργά με εθελοντές, αλλά και μηχανολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να συνδράμουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Παράλληλα συνδράμουμε τους Δήμους-μέλη μας όποτε μας ζητηθεί σε οποιαδήποτε δράση τους.

Το Σάββατο παρείχαμε συνδρομή στον Δήμο Πεντέλης στον καθαρισμό του Προφήτη Ηλία Νέας Πεντέλης. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες ασφάλειας στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων-μελών μας. Για τον σκοπό αυτόν επιστρατεύουμε κάθε διαθέσιμο μηχάνημα, μέσο και εξοπλισμό που διαθέτουμε.

Ο Σύνδεσμος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διοργανώνει, αλλά και συμμετέχει, σε διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις όπως η κάθε εποχή του χρόνου επιβάλλει. Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις προληπτικές δράσεις, με καθαρισμούς και κοπές χόρτων, συντηρήσεις δασικών δρόμων κ.λπ., δράσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων και κυρίως για την προστασία του περιβάλλοντος.

Θα συνεχίσουμε και τους επόμενους μήνες να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις στους Δήμους-μέλη μας, με στόχο να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του πρασίνου των Δήμων-μελών του ΣΠΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet