ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Κανένας συνάδελφος να μην απορριφθεί, να μην απολυθεί
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Κανένας συνάδελφος να μην απορριφθεί, να μην απολυθεί

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/7 κινητοποίηση των ΣΕΠΕ – ΕΛΜΕ και της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών και Ωρομισθίων για τους «απαράδεκτους αποκλεισμούς» από τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης που έχει εκδώσει το ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 1ΓΕ/2019 και «τα λάθη στη μοριοδότηση των συναδέλφων», όπως αναφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών «Γ. Σεφέρης» N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης.

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης έγινε συνάντηση αντιπροσωπείας των Σωματείων και της Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών με την υφυπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.

Όπως αναφέρει ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» αποδεικνύεται σταθερά ότι η υλοποίηση από την κυβέρνηση της Ν.Δ. του «νόμου Γαβρόγλου» δημιουργεί συνεχώς χιλιάδες αδικίες. Για μια ακόμη φορά, εκπαδευτικοί είναι απορριπτέοι, καθώς η αίτησή τους απορρίφθηκε από το ΑΣΕΠ λόγω του γνωστού παραβόλου. Επίσης, υπάρχουν εκπαιδευτικοί διετούς φοίτησης που, ενώ είχαν κάνει εξομοίωση, δεν πρόλαβαν να την καταθέσουν, χωρίς δική τους ευθύνη, και οι αιτήσεις τους απορρίφθηκαν. Ακόμη, σύμφωνα πάντα με τον «Γ. Σεφέρη», έχουν καταχωρηθεί λάθος στοιχεία συναδέλφων χωρίς δική τους ευθύνη, γεγονός που έχει άμεσο αντίκτυπο στη μοριοδότησή τους, άρα και στη θέση τους στους πίνακες

Τα Σωματεία απαίτησαν να δοθούν άμεσα λύσεις «για αυτή την αδιανόητη μεταχείριση των συναδέλφων, να υπάρξει η πολιτική βούληση ώστε να λυθούν τα προβλήματα και κανένας συνάδελφος να μην οδηγηθεί στην ανεργία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet