ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Ο αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις απέτυχαν
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης»: Ο αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις απέτυχαν

To Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» χαιρετίζει τη συμμετοχή συνδικάτων και συνδικαλιστών στους εορτασμούς του Πολυτεχνείου, ιδιαίτερα το πρωί της Τρίτης 17 Νοεμβρίου 2020 στη συμβολική κινητοποίηση έξω από την πρεσβεία των ΗΠΑ και το μεσημέρι στα Προπύλαια. «Ήταν υποδειγματικές συγκεντρώσεις με βάση τις υποδείξεις των υγειονομικών, μαχητικές, αγωνιστικές, που φώναξαν τα διαχρονικά και επίκαιρα συνθήματα του Πολυτεχνείου, αλλά και τα αιτήματα που είναι άμεση ανάγκη να υλοποιηθούν για την προστασία της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων μας» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Την ίδια στιγμή ο σύλλογος καταγγέλλει «την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα συνδικάτα και στους διαδηλωτές. Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες, αφού αποδείχτηκε ότι η προστασία της δημόσιας υγείας ήταν πρόσχημα για το χτύπημα των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων» όπως σημειώνει σχετικά στην ανακοίνωση και προσθέτει:

«Στόχος ήταν ο εορτασμός του Πολυτεχνείου και το μήνυμά του. Ο αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης απέτυχαν. Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι όσοι έχουν προσαχθεί. Συνεχίζουμε στον δρόμο των αγωνιστών του Πολυτεχνείου, των αγωνιστών της εργατικής τάξης. Το Πολυτεχνείο ζει και μας οδηγεί! Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet