Σε νοσοκομείο υποδοχής ασθενών Covid-19 μετατρέπεται το «Αμ. Φλέμιγκ» σύμφωνα με τους εργαζομένους του
Πεντέλη

Σε νοσοκομείο υποδοχής ασθενών Covid-19 μετατρέπεται το «Αμ. Φλέμιγκ» σύμφωνα με τους εργαζομένους του

Σε νοσοκομείο υποδοχής ασθενών Covid-19 φέρεται ότι μετατρέπεται το νοσοκομείο «Αμ. Φλέμιγκ» σύμφωνα με το Σωματείο Εργαζομένων του.

Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι «σήμερα, μέσα στο ξέσπασμα του 2ου κύματος της πανδημίας, με ανθρώπους να πεθαίνουν καθημερινά, το “Φλέμιγκ” που εξυπηρετεί κάθε μήνα πάνω από 4.000 πολίτες, χωρίς καμία προετοιμασία, μετατρέπεται σε νοσοκομείο υποδοχής Covid-19», προσθέτοντας πως «κλινικές, προσωπικό και ασθενείς στοιβάζονται επικίνδυνα ο ένας πάνω στον άλλο, προκειμένου να “χωρέσουν”. Τα πρωτόκολλα ασφαλείας δεν μπορούν βέβαια να τηρηθούν, ενώ το νοσοκομείο έχει ελάχιστους εργαζόμενους σε όλες τις ειδικότητες. Γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, καθαρίστριες, τεχνικούς…», ενώ συμπληρώνουν ότι «μέσα σε αυτές τις συνθήκες, μια ολόκληρη, κατάλληλη, υγειονομική πτέρυγα απλά καταργείται!».

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις οι εργαζόμενοι καλούν τους εκπροσώπους του Τύπου, τους μαζικούς φορείς της ευρύτερης περιοχής της δομής, τα σωματεία εργαζομένων στα νοσοκομεία, την ΠΟΕΔΗΝ και κάθε πολίτη σε συγκέντρωση την Παρασκευή 11/9 στη 1 το μεσημέρη στην πύλη πτ. Τσαγκάρη και τη Δευτέρα 14/9, την ίδια ώρα, στην πύλη της πτέρυγας (Λ. Πηγής & Ζαΐμη).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet