Σε τηλεδιάσκεψη της Περιφέρειας Αττικής με εθελοντικές ομάδες συμμετείχε ο πρόεδρος ΣΠΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Σε τηλεδιάσκεψη της Περιφέρειας Αττικής με εθελοντικές ομάδες συμμετείχε ο πρόεδρος ΣΠΑΠ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, συμμετείχε στη τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε η Περιφέρεια με τις  εθελοντικές ομάδες της Αττικής, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του ΣΠΑΠ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η τηλεδιάσκεψη διοργανώθηκε στο πλαίσιο των διαχρονικών τακτικών συναντήσεων του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με τους εθελοντές και σκοπό είχε να εξετασθούν τυχόν προβλήματα που απασχολούν τις εθελοντικές ομάδες της Αττικής.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν εκτός του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη και της εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου Εθελοντισμού, Ευγενίας Μπαρμπαγιάννη, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας, αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ και πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Βλάσσης Σιώμος, οι αντιπεριφερειάρχες Αττικής Βασίλης Κόκκαλης και Λουκία Κεφαλογιάννη, ο δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, πολλοί αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Δήμων της Αττικής και εκπρόσωποι δεκάδων εθελοντικών ομάδων της Αττικής.

«Στην τηλεδιάσκεψη συζητήσαμε τα προβλήματα που απασχολούν τις εθελοντικές ομάδες της Αττικής, προτείναμε λύσεις και ανταλλάξαμε απόψεις, καινοτόμες προτάσεις και καλές πρακτικές, ενόψει της επερχόμενης έναρξης της αντιπυρικής περιόδου», επισημαίνει ο κ. Σιώμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet