Στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ εξελέγη ο Νίκος Χιωτάκης
Πολιτική

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ εξελέγη ο Νίκος Χιωτάκης

Στην Εκτελεστική Επιτροπή του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) εξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς και πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Νίκος Χιωτάκης.

Σκοπός του Συνδέσμου είναι η προσωρινή αποθήκευση, η επεξεργασία, η μεταφόρτωση, η ανακύκλωση και η εν γένει αξιοποίηση και διάθεση των στερεών αποβλήτων, η λειτουργία σχετικών εγκαταστάσεων, η κατασκευή μονάδων επεξεργασίας και αξιοποίησης, καθώς και η αποκατάσταση υφισταμένων χώρων εναπόθεσης (ΧΑΔΑ) εντός της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής.

Μετά την εκλογική διαδικασία νέος αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ αναδείχθηκε κατά πλειοψηφία ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Ιωάννης Σμέρος.

Στην εκλογική διαδικασία έλαβε μέρος και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. Σημειώνεται ότι πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ ορίζεται πάντα ο περιφερειάρχης Αττικής, με βάση το καταστατικό του Συνδέσμου.

Τα νέα μέλη της  Εκτελεστικής Επιτροπής

Μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου εκλέγονται:  

Από τον Α’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης:

  • Νικόλαος Χιωτάκης, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς
  • Χρίστος Παππούς, δήμαρχος Φυλής
  • Δημήτρης Μπουραΐμης, δημοτικός σύμβουλος Φυλής
  • Βαγγέλης Μπουρνούς, δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου.

Από τον Β’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης:

  • Ελευθέριος Κοσμόπουλος, περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής
  • Ιωάννης Σμέρος, περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής.

Αναπληρωματικοί εκλέγονται από τον Α΄ Βαθμό Αυτοδιοίκησης ο δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης, και ο δημοτικός σύμβουλος Σαρωνικού Γιώργος Σοφρώνης, και από τον Β’ Βαθμό Αυτοδιοίκησης οι περιφερειακοί σύμβουλοι Ανδρέας Λεωτσάκος και Νίκος Παπαδάκης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet