Στην 36η απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Σύνδεσμοι-Φορείς

Στην 36η απονομή Δημοσιογραφικών Βραβείων του Ιδρύματος Μπότση η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στην 36η απονομή των δημοσιογραφικών βραβείων και τιμητικών διακρίσεων του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας «Αθανασίου Μπότση», η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Στη βραδιά προς τιμή των εκπροσώπων του Τύπου που διακρίθηκαν για το ήθος και την προσήλωσή τους στις αρχές της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της έγκυρης και αντικειμενικής ενημέρωσης, η κ. Μαρίνα Πατούλη, έδωσε το «παρών» μαζί με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ανάμεσα σε άλλους εκπροσώπους από τον χώρο της πολιτικής, του επιχειρείν και της δημοσιογραφίας.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στην εκδήλωση, η κ. Πατούλη, απηύθυνε το ακόλουθο μήνυμα: «Συγχαρητήρια σε όλους τους διακριθέντες αλλά και στο Ίδρυμα Μπότση που τιμά εκείνους τους ανθρώπους της δημοσιογραφίας που προάγουν την ελευθεροτυπία, την ισηγορία και τη διαφάνεια στον δημόσιο βίο μας. Σε μια ευνομούμενη, δημοκρατική Πολιτεία, ο δημοσιογράφος αποτελεί βασικό δίαυλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και έχει χρέος ευλαβικά να τηρεί τις αρχές της αμεροληψίας και της αντικειμενικότητας στη μετάδοση της είδησης. Ο έπαινος αποτελεί καταξίωση για τον έντιμο επαγγελματία και πρόκληση για τους νεότερους εκπροσώπους του χώρου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet