Στις 21 Νοεμβρίου η 3η δράση αναδάσωσης στην Νταού Πεντέλης από τον ΣΠΑΠ
Κοινωνία

Στις 21 Νοεμβρίου η 3η δράση αναδάσωσης στην Νταού Πεντέλης από τον ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», διοργανώνει την 3η δράση αναδάσωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, στις 09:00, στην περιοχή της Νταού Πεντέλης.

Το σημείο συνάντησης είναι στην είσοδο της Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 8033622.

Όλοι όσοι παρευρεθούν στη δράση αναδάσωσης θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν δενδρύλλια όπου αργότερα, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, θα έχουν τη δυνατότητα να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.

Ο ΣΠΑΠ σχετικά αναφέρει: «Με τη δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση πολιτών και κυρίως παιδιών σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας, δασοπροστασίας, καθώς και εθελοντισμού. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι εκπαιδεύονται στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet