Στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αφιδνών ο Βλάσσης Σιώμος με εθελοντές της ομάδας SAFeRS e.V
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αφιδνών ο Βλάσσης Σιώμος με εθελοντές της ομάδας SAFeRS e.V

Ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, πρόεδρος του ΣΠΑΠ και αντιδήμαρχος Πεντέλης Βλάσσης Σιώμος συνόδευσε τον δόκτωρ Ντέιβιντ Ζενς με εθελοντές της ομάδας SAFeRS e.V. στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αφιδνών.

Στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο τους υποδέχθηκε η εθελοντική ομάδα Δασοπυροσβεστών Αφιδνών, τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του Κλιμακίου και τους ενημέρωσαν σχετικά με τον σκοπό και τις δράσεις της Εθελοντικής Ομάδας.

Οι επισκέψεις αυτές σε Ελληνικές Εθελοντικές ομάδες γίνονται με πρωτοβουλία της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης και της ΚΕΔΕ με σκοπό την ανταλλαγή καλών πρακτικών μεταξύ των Εθελοντικών Ομάδων της Ευρώπης και θα συνεχιστούν με αντίστοιχες επισκέψεις στην Γερμανία.

Η SAFeRS e.V. υποστηρίζει τους εθελοντές με δωρεές υλικού και εκπαίδευσης. Αξιοσημείωτο είναι πως έχει δωρίσει τρία πυροσβεστικά οχήματα στην Εθελοντική Ομάδα του Προβάλινθου – Νέου Βουτσά.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο κ. Σιώμος δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχτήκαμε και συνοδεύσαμε τον δόκτορα Ντέιβιντ Ζενς με τους εθελοντές της ομάδας SAFeRS e.V. στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αφιδνών. Στην επίσκεψη αυτή η Εθελοντική Ομάδα Δασοπυροσβεστών Αφιδνών ξενάγησε τους εκπροσώπους της SAFeRS e.V. στις εγκαταστάσεις του Πυροσβεστικού Κλιμακίου και τους ενημέρωσε λεπτομερώς για τον σκοπό, τις δράσεις και τα μελλοντικά σχέδια της εθελοντικής ομάδας. Στη συνέχεια ανταλλάξαμε απόψεις που αφορούν την ενίσχυση, την υποστήριξη αλλά και την καλύτερη προστασία των εθελοντών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Εθελοντική Ομάδα Δασοπυροσβεστών Αφιδνών για τη φιλοξενία, τους εκπροσώπους της SAFeRS e.V. για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους καθώς και την Ελληνογερμανική Συνέλευση και την ΚΕΔΕ για αυτή την πρωτοβουλία τούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet