Στο «Φιλόδημος ΙΙ» η κατασκευή διαδημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων από τον ΣΒΑΠ στο Μαρκόπουλο
Σύνδεσμοι-Φορείς

Στο «Φιλόδημος ΙΙ» η κατασκευή διαδημοτικού καταφυγίου αδέσποτων ζώων από τον ΣΒΑΠ στο Μαρκόπουλο

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων ανακοινώνει ότι με πράξη του υπουργείου Εσωτερικών εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», η χρηματοδότηση του έργου του ΣΒΑΠ «Κατασκευή Διαδημοτικού Καταφυγίου αδέσποτων ζώων, στη θέση Βαλαδόπορτα Μαρκόπουλου».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, δικαιώνεται έτσι μία μακροχρόνια προσπάθεια του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και των 16 Δήμων μελών του για την ωρίμανση και υλοποίηση ενός έργου-πρότυπου για την Ελλάδα, στον κρίσιμο τομέα της περίθαλψης των αδέσποτων ζώων.

Με ιδιόκτητο οικόπεδο, πλήρεις μελέτες και τις προβλεπόμενες από τον νόμο αδειοδοτήσεις, ο ΣΒΑΠ διεκδίκησε και δίκαια πέτυχε τη χρηματοδότηση του έργου, όπως επισημαίνει το Δ.Σ.

«Ένα έργο, η κατασκευή του οποίου θα συμβάλλει στην άμβλυνση του προβλήματος των αδέσποτων ζώων των Δήμων μελών του, θα εξορθολογίσει τις τιμές κτηνιατρικών υπηρεσιών στην αγορά, αλλά κυρίως θα αποτελέσει την καρδιά μίας οργανωμένης προσπάθειας υιοθεσίας των αδέσποτων. Ευχαριστούμε τον υπουργό Εσωτερικών, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, τον υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Θεόδωρο Λιβάνιο, την υπηρεσιακή γραμματέα του ΥΠ.ΕΣ., κα. Γεωργία Βαλατσού, τους συναδέλφους δημάρχους των 16 Δήμων-μελών μας και όσους συνέβαλαν στην ευόδωση της προσπάθειας αυτής. Ξεκινάμε άμεσα δουλειά, ώστε το μεγάλο έργο σύντομα να γίνει πραγματικότητα» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet