Συγκέντρωση εργαζομένων στην πύλη του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» στη Νέα Ιωνία
Κοινωνία

Συγκέντρωση εργαζομένων στην πύλη του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» στη Νέα Ιωνία

Συγκέντρωση των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Νοεμβρίου στην πύλη του Nοσοκομείου «Αγία Όλγα» στη Νέα Ιωνία, στο πλαίσιο της μέρας δράσης των υγειονομικών υπαλλήλων, όπως ενημερώνει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης «Γ. Σεφέρης».

Ειδικότερα, ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Στο πλευρό τους παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες σωματείων εργαζομένων και μαζικών φορέων της περιοχής, εκφράζοντας την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους στο δίκαιο αγώνα και τα αιτήματά τους. 

Στη συγκέντρωση μίλησαν εκ μέρους του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου ο πρόεδρος, Χρήστος Αντωνίου και το μέλος του Δ.Σ. Θοδωρής Αλωνιστιώτης.

Ο Σύλλογός μας συμμετείχε στην κινητοποίηση των υγειονομικών και ο πρόεδρος Κώστας Κατιμερτζόγλου απηύθυνε χαιρετισμό. Από τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση χαιρέτισε και ο Περικλής Καρμής, αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ & Επικουρικής Ασφάλισης Νέας Ιωνίας & πέριξ.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν επίσης αντιπροσωπείες από τους Συλλόγους Γυναικών Νέας Ιωνίας και Νέου Ηρακλείου (μέλη της ΟΓΕ), τις Ενώσεις ΕΒΕ Νέας Ιωνίας και Νέου Ηρακλείου, το τοπικό τμήμα του Σωματείου Συνταξιούχων του Δημοσίου και το παράρτημα Ν. Ιωνίας του Εθνικού Συμβουλίου Κατά των Ναρκωτικών. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet