Συνάντηση με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ΕΝΔΑ
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνάντηση με τον Δημήτρη Αβραμόπουλο είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ΕΝΔΑ

Με έναν φίλο από τα παλιά συναντήθηκε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής (ΕΝΔΑ), όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου της Ένωσης.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, επίτιμο μέλος της, που μετά από μια επιτυχημένη θητεία στο σημαντικό αξίωμα του επιτρόπου της Ε.Ε. επανήλθε στα πάτρια εδάφη. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συζήτηση -εξαιρετικά ενδιαφέρουσα- επικεντρώθηκε στις εσωτερικές και εξωτερικές εξελίξεις που απασχολούν τη χώρα μας την περίοδο αυτήν, ενώ με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ανασύρθηκαν μνήμες, από κοινές παραστάσεις, όταν ο πρ. υπουργός διετέλεσε δήμαρχος Αθηναίων. 

Το πέρασμα από την Αυτοδιοίκηση, όπως είπε ο κ. Αβραμόπουλος, ήταν και γι’ αυτόν, ένα σημαντικό εφόδιο, απαραίτητο για όλους τους πολιτικούς, αφού σου δίνει την μοναδική δυνατότητα, να έχεις άμεση επαφή με τα προβλήματα της Κοινωνίας, της πόλης και του δημότη. 

Κοινή διαπίστωση όσων συμμετείχαν στη συνάντηση ήταν, ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος παραμένει ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο για τη χώρα. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet