Συνάντηση της Ένωσης Δημάρχων Αττικής με τον γ.γ. Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Διονύση Χατζηδάκη
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνάντηση της Ένωσης Δημάρχων Αττικής με τον γ.γ. Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. Διονύση Χατζηδάκη

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής (ΕΝΔΑ) με τον βουλευτή – γεν. γραμματέα Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. και τ. δήμαρχο Π. Φαλήρου, Διονύση Χατζηδάκη.

Ο πρόεδρος της ΕΝΔΑ, Παύλος Καμάρας, αφού συνεχάρη «τον φίλο και ιδιαίτερα αγαπητό», όπως τόνισε, «σε όλους τους αυτοδιοικητικούς κύκλους απόλυτα επιτυχημένο δήμαρχο και νυν βουλευτή», του παρέδωσε υπόμνημα με προτάσεις θεσμικού χαρακτήρα, τις οποίες πρόσφατα παρέδωσε η ΕΝΔΑ στον υπουργό Εσωτερικών.

Ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε τη χαρά του που συνάντησε παλιούς φίλους, με τους οποίους, όπως υπογράμμισε, τον «συνδέουν πολύχρονοι κοινοί αγώνες στην Τ.Α.». Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση, με σύγκλιση απόψεων σε πολλά από τα θέματα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην αναβάθμιση της καταστατικής θέσης των αιρετών και να ενισχύσουν τη διαφάνεια.

Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύτηκε ότι και από τη νέα του θέση θα συνεχίσει να μάχεται για μια Αυτοδιοικηση πιο αποτελεσματική και ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων του θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της καταστατική θέσης των αιρετών, με την εισήγηση για θεσμοθέτηση και πολλών εκ των προτάσεων της ΕΝΔΑ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet