Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Η απόλυση της εκπαιδευτικού στη Νέα Ιωνία δεν θα περάσει
Φωτογραφία: kathimerini.gr
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Η απόλυση της εκπαιδευτικού στη Νέα Ιωνία δεν θα περάσει

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής εκφράζει τη «συμπαράστασή του και την αλληλεγγύη του στη συνάδελφο εκπαιδευτικό και πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στην ιδιωτική εκπαίδευση στην Αττική», η οποία απολύθηκε από φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης στη Νέα Ιωνία.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αναφέρει σχετικά:

«Η συνάδελφος απειλείται από το φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Πρωτοπορία στη Νέα Ιωνία, επειδή τόλμησε να δηλώσει στην εργοδοσία ότι η 17η Νοέμβρη είναι επίσημη αργία στην εκπαίδευση και να μιλήσει στα παιδιά της τάξης της για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου και τα ιστορικά γεγονότα της εξέγερσης του 1973.

Είναι άλλο ένα βήμα στον αυταρχισμό της εργοδοσίας στον κλάδο, που πλέον παρεμβαίνει ωμά στο τι θα λέει ο εκπαιδευτικός, ακόμα και στο να αποκρύπτονται τα ιστορικά γεγονότα όπως αυτό.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε να περάσει η συγκεκριμένη απόλυση. Και δεν θα περάσει.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα σωματεία του κλάδου να καταδικάσουν με ανακοινώσεις και δελτία Τύπου την απόλυση της συναδέλφου αλλά και να δώσουν δυναμικό παρών στη συγκέντρωση την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 στις 4 το μεσημέρι μπροστά στο Φροντιστήριο Πρωτοπορία (Μητροπολίτου Τιμόθεου 18 Νέα Ιωνία)».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet