Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20/10 για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 20/10 για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί εκ νέου όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία του κλάδου σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου, στις 13:00, στο υπουργείο Οικονομικών, για το επίδομα των Βαρέων και Ανθυγιεινων, αλλά και να διεκδικήσουν την εισαγωγή περισσότερων σχετικών ειδικοτήτων.

Ειδικότερα, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αναφέρει:

«Να τους δηλώσουμε για ακόμα μια φορά να μην τολμήσουν να βάλουν χέρι στο επίδομα των Βαρέων και Ανθυγιεινών. Να μην τολμήσουν να απεντάξουν καμιά ειδικότητα, αλλά αντιθέτως να εισαχθούν και άλλες ειδικότητες στο συγκεκριμένο καθεστώς.

»Γνωρίζουμε καλά ότι πρόθεση όλων των κυβερνήσεων και των δημάρχων είναι η παραπέρα συρρίκνωση του λεγόμενου μισθολογικού κόστους με σκοπό τη κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

»Επιβάλλεται να βάλουμε τέλος στο τσεκούρωμα των ήδη τσακισμένων δικαιωμάτων μας. Αν τους αφήσουμε σήμερα τότε αύριο θα πάρουν και άλλα μέτρα ακόμα πιο δυσβάστακτα για εμάς και τις οικογένειές μας.

»Καμιά εμπιστοσύνη σε όλους αυτούς που προσπαθούν να καλλιεργήσουν την αναμονή. Είναι οι ίδιες δυνάμεις που καλλιεργήσαν τη μοιρολατρία και την ηττοπάθεια. Ξεχνάνε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η σημερινή της Ν.Δ. έχουν δεσμευτεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ότι θα εναρμονίσουν την ελληνική νομοθεσία με την ευρωπαϊκή πετώντας ειδικότητες που είναι σήμερα ενταγμένες στο καθεστώς των ΒΑΕ.  

»Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να ζήσουμε σαν δούλοι τον 21ο αιώνα. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσουμε στην αντεπίθεση και να διεκδικήσουμε ότι μας ανήκει».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet