Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Προσπαθεί να μας αποφύγει ο διοικητής του ΣΕΠΕ
Φωτογραφία: ertnews.gr
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Προσπαθεί να μας αποφύγει ο διοικητής του ΣΕΠΕ

Συνάντηση με τον διοικητή του ΣΕΠΕ ζήτησε το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής για την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, με αφορμή τρία εργατικά ατυχήματα που σημειώθηκαν στον κλάδο.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ υπογραμμίζει ότι η απάντηση που πήρε από τη γραμματεία ήταν ότι «ο διοικητικής αδυνατεί να μας δει γιατί θα φτιάχνει τα νέα γραφεία των επιθεωρήσεων εργασίας».

Ειδικότερα, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αναφέρει:

«Συνάδελφοι. Μόνο το τελευταίο δεκαήμερο ο κλάδος μετράει επίσημα τρία σοβαρά εργατικά ατυχήματα. Παράλληλα οι συνθήκες στα αμαξοστάσια παραμένουν άθλιες.

Στο πλαίσιο αυτό το Συνδικάτο ζήτησε συνάντηση με τον διοικητή του ΣΕΠΕ για την ερχομένη Τρίτη στις 31 Ιανουαρίου.

Η απάντηση που πήραμε από τη γραμματεία ήταν ότι “ο διοικητής αδυνατεί να μας δει γιατί θα φτιάχνει τα νέα γραφεία των επιθεωρήσεων εργασίας”.

Καταγγέλλουμε τη στάση του. Για τον διοικητή του ΣΕΠΕ φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη αξία η διακόσμηση των γραφείων από το να απολογηθεί για την απουσία του ΣΕΠΕ από τους χώρους δουλειάς. Να τον χαίρονται.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο διοικητής του ΣΕΠΕ δεν έχει να μας πει και πολλά, αφού είναι απών όλα αυτά τα χρόνια. Και ας έχουμε στο κλάδο 64 νεκρούς και χιλιάδες σακατεμένους. Προσπαθεί να μας αποφύγει, όπως η κυβέρνηση έτσι και αυτός προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του.

Τον ενημερώνουμε ότι εμείς θα πάμε στο γραφείο του την ερχόμενη Τρίτη στις 12 το μεσημέρι και ας φροντίσει να τακτοποιήσει τις δουλειές του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet