Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλες και όλοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας έξω από το υπουργείο στις 23/4
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλες και όλοι οι εργαζόμενοι του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας έξω από το υπουργείο στις 23/4

«Κυβέρνηση και ΚΕΔΕ μας κοροϊδεύουν. Όλοι θυμόμαστε ότι μετά τη συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον υπουργό της εργοδοσίας κύριο Χατζηδάκη και μετά την εξαγγελία του Συνδικάτου για κινητοποίηση και οι δύο βγήκαν περιχαρείς στα κανάλια και δήλωναν την παράταση του προγράμματος για δύο μήνες, προκειμένου να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια, γνωρίζοντας βέβαια ότι και αυτή η παράταση δεν μας λύνει κανένα πρόβλημα», όπως αναφέρουν τα μέλη του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, αναφέρονται τα εξής:

Σήμερα 19 Απριλίου και ενώ ήδη κάποιοι συνάδελφοί μας απολύονται, από το υπουργείο δεν έχει βγει καμιά εγκύκλιος που να μιλάει για παράταση. Αποτέλεσμα, 36.000 εργαζόμενοι και όχι ωφελούμενοι, να είμαστε στον αέρα.

Είναι απαράδεκτοι. Εάν στη θέση των συναδέλφων ήταν κανένας βιομήχανος ή κανένας εφοπλιστής, ο υπουργός θα είχε κάνει τα πάντα, προκειμένου να ικανοποιήσει το αίτημά του, τώρα που είμαστε εργάτες, που προερχόμαστε από μακροχρόνια ανεργία το υπουργείο δεν λέει κουβέντα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, στο πρόγραμμα της Κοινωφελούς Εργασίας, να δώσουν δυναμικό «παρών» στην παράσταση διαμαρτυρίας, την Παρασκευή 23 του Απριλίου στη 1 το μεσημέρι, μπροστά στο υπουργείο Εργασίας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet