Συνεχίζει τις επαφές με κόμματα ο ΠΕΣΥΔΑΠ αναφορικά με το ν/σ για τα αδέσποτα ζώα
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνεχίζει τις επαφές με κόμματα ο ΠΕΣΥΔΑΠ αναφορικά με το ν/σ για τα αδέσποτα ζώα

Τηλεδιάσκεψη με τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, είχε στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας-Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ), Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, στο πλαίσιο του κύκλου επαφών που πραγματοποιεί με πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς, αναφορικά με το νέο σχέδιο νόμου για τα αδέσποτα και δεσποζόμενα ζώα, όπως ενημερώνει το Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Η διοίκηση υπενθυμίζει ότι ο ΠΕΣΥΔΑΠ ήταν ο πρώτος φορέας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που τοποθετήθηκε αναλυτικά και κατέθεσε προτάσεις επί των διατάξεων του νομοσχεδίου, ενώ και η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) υιοθέτησε τον βασικό κορμό αυτών των τοποθετήσεων.

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πλαισιωνόταν από τον τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής, Στ. Αραχωβίτη, τον τομεάρχη Εσωτερικών, Κ. Ζαχαριάδη και τον αναπληρωτή τομεάρχη Εσωτερικών, Μ. Χατζηγιαννάκη. Τον πρόεδρο του ΠΕΣΥΔΑΠ πλαισίωναν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Δ. Τσατσαμπάς και Μ. Ευθυμιάδης.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισαν ότι συμπίπτουν στις εκτιμήσεις τους με αυτές που έκανε ο πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ, για τα ανυπέρβλητα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι Δήμοι της χώρας, εάν το σχέδιο νόμου δεν υποστεί αλλαγές και βελτιώσεις.

Για το ίδιο ακριβώς θέμα, ο κ. Γουρδομιχάλης έχει πραγματοποιήσει ανάλογες τηλεδιασκέψεις, τόσο με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στ. Πέτσα, όσο και με τον γραμματέα της Ν.Δ., Γ. Στεργίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet