Συνεχίζει τον αγώνα το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής για τους εργαζόμενους με συμβάσεις Covid
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Συνεχίζει τον αγώνα το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής για τους εργαζόμενους με συμβάσεις Covid

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας όλους τους εργαζόμενους με συμβάσεις COVID-19 την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 1:30 το μεσημέρι, στο υπουργείο Εσωτερικών (Λεωφόρος Βασ. Σοφίας).

«Η προηγούμενη παράσταση διαμαρτυρίας έδειξε ότι η κυβέρνηση της Ν.Δ. σκοπεύει να πετάξει στην ανεργία τους συναδέλφους που προσλήφθηκαν με συμβάσεις Covid. Οι συνάδελφοι αυτοί ήρθαν για να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες σε προσωπικό που υπάρχουν στους δήμους και την Περιφέρεια. Ανάγκες που γιγαντώθηκαν την περίοδο της πανδημίας» σημειώνει ο συνδικαλιστικός φορέας και προσθέτει:

«Τώρα και εν μέσω νέας έξαρσης της νόσου, η κυβέρνηση σκοπεύει να τους απολύσει και να τους πετάξει στην ανεργία. Είναι τραγικό ενώ η πανδημία είναι εδώ και οι κλίνες ΜΕΘ γεμίζουν, η κυβέρνηση και οι δήμαρχοι να σχεδιάζουν να πετάξουν στον δρόμο συναδέλφους που προσλήφθηκαν για να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες λόγω Covid, απογυμνώνοντας κρίσιμες δομές των δήμων και παραδίδοντάς τες στους επιχειρηματικούς ομίλους.

»Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση, που όχι μόνο δεν προχωρά σε μαζικές προσλήψεις για να καλύψει τα τεράστια κενά, αλλά απολύει κι όλας τους συναδέλφους που τα καλύπτουν. Την ίδια ώρα διαρρέει μέσω των δημοτικών αρχών ότι κάτι θα γίνει, έχει βρει λύση. Τέρμα πια η κοροϊδία! Σε λίγο οι συνάδελφοι απολύονται!

»Η τελευταία κινητοποίηση έδειξε την αποφασιστικότητα των εργαζομένων να παλέψουν για την παραμονή τους στη δουλεία, για τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας, να συσπειρωθούν στο Συνδικάτο, στις Επιτροπές Αγώνα, δίπλα στα Σωματεία τους στους τόπους δουλειάς.

»Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για το δικαίωμα στη σταθερή και μόνιμη δουλειά με δικαιώματα. Τίποτα δεν χαρίζεται! Με αγώνες κατακτάμε τα δικαιώματα μας!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet