Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Δημάρχων Αττικής
Σύνδεσμοι-Φορείς

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Δημάρχων Αττικής

Παρουσία του νέου γεν. γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και μέλους της ΕΝΔΑ Γρήγορη Ζαφειρόπουλου, το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής συνεδρίασε για πρώτη φορά τον νέο χρόνο και έκοψε την πίτα του.

Σύμφωνα με την Ένωση Δημάρχων Αττικής, αντηλλάγησαν ευχές μεταξύ των μελών, ενώ δόθηκαν θερμά συγχαρητήρια στον πρώην δήμαρχο Χαλανδρίου, για καλή και επιτυχημένη θητεία καθώς και εποικοδομητική συνεργασία. Έγινε επίσης, ο απολογισμός της εκδήλωσης των 9ων Βραβείων Αυτοδιοίκησης, που κατά γενική ομολογία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Παράλληλα προγραμματίστηκαν η ετήσια γενική συνέλευση (10/2/2023) καθώς και ο ετήσιος χορός της Ένωσης (τέλη Φεβρουαρίου). 

Παρέστησαν ο πρόεδρος Π. Καμάρας, οι αντιπρόεδροι Θ. Γεωργάκης και Κ. Αναστόπουλος, ο γεν. γραμματέας Κ. Μακρυνόρης, ο ταμίας Γ. Κουράσης και τα μέλη Ν. Μπάμπαλος, Γρ. Κωνσταντέλλος, Βασ. Γιαννακόπουλος, Θεοδ. Τούντας, Παντ. Ειρηνάκης, Λάμπρος Κασαγιάννης, Δημ. Μούρτζης και τα μέλη της Ε.Ε. Παντ. Χαροκόπος, Φώτης Μαγουλάς και Δημ. Μαναός.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet