Τοποθέτηση ΔΑΣ-ΟΤΑ στη συνάντηση Ε.Ε. ΠΟΕ-ΟΤΑ με πρόεδρο ΚΕΔΕ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Τοποθέτηση ΔΑΣ-ΟΤΑ στη συνάντηση Ε.Ε. ΠΟΕ-ΟΤΑ με πρόεδρο ΚΕΔΕ

Στη συνάντηση της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουνίου, οι δυνάμεις της ΔΑΣ-ΟΤΑ έκαναν τις δικές τους παρεμβάσεις όσον αφορά στα θέματα των εργαζομένων.

Ειδικότερα, τα μέλη της ΔΑΣ-ΟΤΑ τοποθετήθηκαν ως εξής στην προαναφερθείσα συνάντηση;

Για τους αναπτυξιακούς οργανισμούς: Αναδείξαμε ότι πρόκειται για ένα εργαλείο, που θα είναι απέναντι και στους δημότες αλλά και στους εργαζόμενους, με μοναδικό σκοπό την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών και τη καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Και τα πρώτα δείγματα για τη λειτουργία τους τα έχουμε.

Για τους συμβασιούχους που έχουν προσληφθεί μεσώ των συμβάσεων Covid: Υποστηρίξαμε ότι όλο αυτό το διάστημα στηρίζουν τις υπηρεσίες των Δήμων, αλλά και όλες τις υπηρεσίες στις οποίες εργάζονται και θα πρέπει οι συμβάσεις να μετατραπούν σε αορίστου χρόνου.

Όπως επίσης και για τους εργαζόμενους που δουλεύουν μέσα από το ΕΣΠΑ, στους παιδικούς σταθμούς, στα ΚΔΑΠ, αλλά και συνολικά σε όλες τις κοινωνικές δομές. Οι συνάδελφοι έχουν χρόνια στη δουλειά και χωρίς αυτούς στο μέλλον δεν θα υπάρχουν οι υπηρεσίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet