Το Δίκτυο SDG 17 Greece συμμετέχει στην Παγκόσμια Εβδομάδα Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ
Σύνδεσμοι-Φορείς

Το Δίκτυο SDG 17 Greece συμμετέχει στην Παγκόσμια Εβδομάδα Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ

Για δεύτερη χρονιά το Δίκτυο SDG 17 Greece συμμετέχει στην Παγκόσμια Εβδομάδα Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ για το 2021, που διεξάγεται μεταξύ 18 και 27 Σεπτεμβρίου 2021.

Η δράση έχει κεντρικό μήνυμα «Αλλάζουμε το Κλίμα και Σώζουμε τον Πλανήτη και τους Ανθρώπους» – «Turn It Around for People and Planet».

Τα μέλη του Δικτύου SDG 17 Greece ενώνουν τη φωνή τους και μαζί κάνουν ένα βήμα ακόμα προς τον κοινό σκοπό, να συνδιαμορφώσουν τους αυριανούς ενεργούς, υπεύθυνους πολίτες που θα ζουν και θα πράττουν με γνώμονα έναν βιώσιμο πλανήτη και μια πιο ανθρώπινη κοινωνία, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Συμμετέχοντας στη φετινή Παγκόσμια Εβδομάδα Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ, το Δίκτυο SDG 17 Greece κινητοποιεί τα μέλη του να αναλάβουν δράση με επίκεντρο έξι δράσεις που στόχο έχουν την ενεργοποίηση μαθητών και πολιτών κάθε ηλικίας σε δράση».

Σε σχετικές δηλώσεις της η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, τονίζει: «Και φέτος κινητοποιούμε περισσότερα από 100 μέλη του Δικτύου σε δράση, στη βάση του οικουμενικού μηνύματος για το 2021 που καλεί πολίτες, φορείς, μαθητικές κοινότητες να δράσουμε ατομικά και συλλογικά, για να καταφέρουμε ως παγκόσμια κοινότητα να αναστρέψουμε την κλιματική κρίση και να καταπολεμήσουμε τις κοινωνικές διακρίσεις. Κάθε δράση μετρά, κάθε δράση αφήνει το δικό της αποτύπωμα. Έχοντας αυτό ως βάση, καλούμε τα μέλη του Δικτύου να συμμετάσχουν ενεργά στην Εβδομάδα Στόχων, προωθώντας την ενημέρωση σχετικά με τις αρχές βιώσιμης ανάπτυξης στις τοπικές τους κοινωνίες και την ενεργοποίηση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο μέσα από έξι δράσεις με επίκεντρο την ενημέρωση, τη διάχυση, την παρέμβαση».

Οι έξι δράσεις του Δικτύου SDG 17

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet