Το ΥΠ.ΕΣ. στηρίζει τη δράση των Συνδέσμων Δήμων της Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Το ΥΠ.ΕΣ. στηρίζει τη δράση των Συνδέσμων Δήμων της Αττικής

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα, είχε τη Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, όπως ενημερώνει ο Σύνδεσμος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, η οποία διεξήχθη σε πάρα πολύ φιλικό κλίμα, ο κ. Σιώμος ενημέρωσε τον υπουργό για τη λειτουργία του ΣΠΑΠ, καθώς και γενικά των επτά Συνδέσμων που δραστηριοποιούνται στην Αττική και έθεσε βασικά θέματα που τους απασχολούν και τα σοβαρά εμπόδια, που έχει δημιουργήσει η μη αντιμετώπιση τους, μέχρι τώρα, στην εκπλήρωση των σκοπών που υπηρετούν.

Ο κ. Πέτσας αφού άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις προτάσεις που υπέβαλε ο ΣΠΑΠ, δεσμεύτηκε πως θα εξετάσει με μεγάλη προσοχή και θα στηρίξει έμπρακτα το σημαντικό έργο του Συνδέσμου και κατ’ επέκταση των Συνδέσμων Δήμων.

Ο κ. Σιώμος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την δέσμευση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών να στηρίξει τους Συνδέσμους Δήμων της Αττικής και υπογράμμισε την ευαισθησία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του κ. Πέτσα για τα θέματα που απασχολούν τους Συνδέσμους Δήμων, πάνω στο Περιβάλλον και την Πολιτική Προστασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet