1.000 μάσκες από την ΕΝΑ παρέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στα Σπάτα
Σύνδεσμοι-Φορείς

1.000 μάσκες από την ΕΝΑ παρέλαβε η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στα Σπάτα

Την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021, η Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής στα Σπάτα παρέλαβε 1.000 μάσκες, δωρεά της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) για τις ανάγκες των ιδρυμάτων της Μητροπόλεως, όπως ενημερώνει ο πρόεδρος της Ένωσης, Νεκτάριος Καλαντζής.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, με αφορμή το προαναφερθέν, ο σεβασμιώτατος μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαος, ευχαρίστησε την ΕΝΑ για αυτήν τη δωρεά.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του μητροπολίτη προς τον πρόεδρος τις ΕΝΑ:

Αγαπητέ κ. Καλαντζή,

 Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Λάβαμε το κιβώτιο με τις 1.000 χειρουργικές μάσκες, που ως Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος (ΕΝΑ) είχατε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρετε στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Όπως γνωρίζετε, εκτός από το γηροκομείο «Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ», η Μητρόπολή μας λειτουργεί και την πρότυπη και μοναδική στην Ελλάδα Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», η οποία φροντίζει καρκινοπαθείς συνήθως τελικού σταδίου και ασθενείς που πάσχουν από τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα (als).

Καθώς λοιπόν και στα γραφεία μας ερχόμαστε σε επικοινωνία με το κοινό, αλλά και στα ιδρύματά μας είμαστε σε διαρκή επαφή με ασθενείς κ.λπ., οι ανάγκες σε προστατευτικές μάσκες είναι προφανώς πολύ μεγάλες.

Ο αριθμός των ιατρών, νοσηλευτών και λοιπών λειτουργών υγείας και διοικητικών που απασχολούνται στη Μητρόπολή μας συνολικά υπερβαίνει τα 85 άτομα.

Ως εκ τούτου, η προσφορά σας είναι σημαντική και να είστε βέβαιοι ότι θα αξιοποιηθεί στο έπακρο.

Σας είμαστε ευγνώμονες για τη σκέψη, τη μέριμνα και την εμπιστοσύνη σας και σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην αποστολή και τις επιδιώξεις σας.

Με πολλές ευχές και περισσότερες ευχαριστίες,

Ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet