Τον ΠΕΣΥΔΑΠ επισκέφθηκε ο Π. Κουρουμπλής
Αυτοδιοίκηση

Τον ΠΕΣΥΔΑΠ επισκέφθηκε ο Π. Κουρουμπλής

Τον Περιβαλλοντικό Σύνδεσμο Δήμων Αθήνας – Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ) επισκέφτηκε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής στoν Β2 Δυτικό Τομέα Αθηνών Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Τον κ. Π. Κουρουμπλή υποδέχθηκε στις εγκαταστάσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης και εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων.

Ο πρ. υπουργός συζήτησε με τη διοίκηση του Συνδέσμου, το κτηνιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη δράση και τα προβλήματα του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων.

Όπως τον ενημέρωσε ο πρόεδρος, μόνον στην τελευταία πενταετία, 19.000 αδέσποτα ζώα νοσηλεύτηκαν στο ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικό Κέντρο Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων).

Ο Π. Κουρουμπλής μιλώντας στους παρευρισκόμενους τόνισε: «Εκφράζω τον θαυμασμό μου για την πρωτοπόρα δράση του ΠΕΣΥΔΑΠ που αφορά στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Ως φιλόζωος ο ίδιος θα κάνω ότι μπορώ για την ενίσχυση και τη βελτίωση του εξοπλισμού του ΔΙΚΕΠΑΖ. Από σήμερα ο ΠΕΣΥΔΑΠ και το ΔΙΚΕΠΑΖ απέκτησαν έναν ακόμα φίλο. Η τεχνογνωσία του ΔΙΚΕΠΑΖ θα πρέπει να γίνει κτήμα όλων των φορέων που ενδιαφέρονται. Θα πρέπει ο ΠΕΣΥΔΑΠ και οι υπόλοιποι φορείς να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ για τη βελτίωση και ενίσχυση των υποδομών τους».

Ακολούθως, ο πρόεδρος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης τόνισε: «Εκ μέρους των εργαζομένων και της διοίκησης του ΠΕΣΥΔΑΠ σας ευχαριστώ για την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Εκτιμούμε ιδιαίτερα την επίσκεψη σας και την υποστήριξή σας στην προσπάθειά μας για τα αδέσποτα ζώα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet