Τρόφιμα διανεμήθηκαν στους δικαιούχους ΚΕΑ/ΤΕΒΑ Δήμου Γαλατσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Τρόφιμα διανεμήθηκαν στους δικαιούχους ΚΕΑ/ΤΕΒΑ Δήμου Γαλατσίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δωρεάν διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ, την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου και Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεΐκου – απέναντι από το Άλσος Βεΐκου). Σημειώνεται ότι ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Από 1/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).
Η διανομή, η οποία αφορούσε 508 οικογένειες δικαιούχων και αντιστοιχούσε σε 1094 συνολικά άτομα, ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, υπαλλήλους του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, και την ομάδα εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι πάντοτε με μεγάλη προθυμία  υποστηρίζουν το έργο μας και τους ευχαριστούμε θερμά.

Η διαδικασία διανομής διεξήχθημ σύμφωνα με τον Δήμο Γαλατσίου ομαλά, καθώς:

  • Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους.
  • Αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία ανακοινώσεις για την διανομή (ΚΕΠ, δημόσιες υπηρεσίες, χώρο διανομής κ.λπ.).
  • Έγινε ανακοίνωση στο site και  face book του Δήμου Γαλατσίου.

Πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet