Στ. Πέτσας: Ένταξη έργων ύψους 50 εκατ. ευρώ στο «Αντώνης Τρίτσης»
zougla.gr
Print Friendly, PDF & Email
Υπουργεία

Στ. Πέτσας: Ένταξη έργων ύψους 50 εκατ. ευρώ στο «Αντώνης Τρίτσης»

Τη σημαντική επιτάχυνση εντάξεων έργων στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτεί η απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Αξιολόγησης, με την οποία εντάσσονται προς χρηματοδότηση στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έργα συνολικού ύψους 50.677.093,84 ευρώ.

Συγκεκριμένα, εντάσσονται συνολικά 21πράξεις που αφορούν, μεταξύ άλλων:

  • Πέντε έργα συνολικού προϋπολογισμού 23,76 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Περιβάλλον», όπως το έργο για την ολοκληρωμένη διαχείριση αποχέτευσης και ακαθάρτων και επεξεργασίας λυμάτων του Δήμου Βέροιας, ύψους 6,8 εκατ. ευρώ.
  • Πέντε έργα συνολικού προϋπολογισμού 12,75 εκατ. ευρώ στον άξονα προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών», όπως το έργο για την ανάπτυξη της υπαίθρου και την αγροτική οδοποιία του Δήμου Νέστου, ύψους 5,98 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Πέτσας δήλωσε σχετικά:

«Εντάσσουμε συνεχώς νέα έργα στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”. Συμβάλλουμε στην ανάκαμψη της εθνικής μας οικονομίας και επιταχύνουμε την περιφερειακή ανάπτυξη».

Πηγή: υπουργείο Εσωτερικών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet