Υπό τις ιαχές του Συνδικάτου ΟΤΑ θα συνεδριάσει η “Επιτροπή σοφών”
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Υπό τις ιαχές του Συνδικάτου ΟΤΑ θα συνεδριάσει η “Επιτροπή σοφών”

Σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους των Δήμων το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής τη Δευτέρα 2μ.μ., στο υπουργείο Εργασίας, την ώρα που θα συνεδριάζει η “Επιτροπή σοφών” για το θέμα της κοινωνικής ασφάλισης.

Στην ανακοίνωσή του το Συνδικάτο αναφέρει τα εξής:

Τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, στις 2 το  μεσημέρι, συνεδριάζει η λεγόμενη «Επιτροπή σοφών», δρομολογώντας τα επόμενα χτυπήματα στην Κοινωνική Ασφάλιση, με βάση τη συμφωνία του 3ου μνημονίου. Επιφέρουν το τελειωτικό χτύπημα στην κοινωνική ασφάλιση, φέρνουν νέες επώδυνες ανατροπές στις συντάξεις, στην υγεία και την πρόνοια, συνεχίζουν και ολοκληρώνουν το έγκλημα σε βάρος των ασφαλιστικών δικαιωμάτων ασφαλισμένων και συνταξιούχων.

Είναι στο χέρι μας να ανατρέψουμε τους σχεδιασμούς!

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί τα σωματεία και τους εργαζόμενους των Δήμων στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 2μ.μ. στο υπουργείο Εργασίας, την ώρα της συνεδρίασης της «επιτροπής σοφών». Να βροντοφωνάξουμε κάτω τα χέρια από την κοινωνική ασφάλιση! Δεν περιμένουμε καμία «επιτροπή σοφών». Τέρμα στην κοροϊδία!

Η κοινωνική ασφάλιση είναι δικαίωμα, δεν είναι ατομική υπόθεση του καθένα! Δε θα δεχτούμε τη λογική των ψίχουλων και τις συντάξεις πείνας, δε θα δεχτούμε να γίνει η ασφάλιση δικαίωμα των λίγων, δε θα γίνουμε πελάτες των ασφαλιστικών εταιρειών και των επιχειρηματιών στον χώρο της υγείας. Αγωνιζόμαστε για την αναπλήρωση των ως σήμερα, απωλειών μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet