Φεστιβάλ Χορωδιών ΚΑΠΗ Βορείων Προαστίων
Αυτοδιοίκηση

Φεστιβάλ Χορωδιών ΚΑΠΗ Βορείων Προαστίων

Φεστιβάλ Χορωδιών των Λεσχών Φιλίας (ΚΑΠΗ) συνδιοργανώνει ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων και ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι:

  • Να δώσει βήμα στις χορωδίες που ασχολούνται με το μέλος των Λεσχών Φιλίας, να προβάλλουν έργα του ρεπερτορίου τους, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην καλλιέργεια της Χορωδιακής Μουσικής των Λεσχών Φιλίας (ΚΑΠΗ).
  • Να προωθήσει τις χορωδίες και την ιστορία τους.
  • Να προβάλλει και να δικτυώσει τους χορωδούς και τους μαέστρους.
  • Να αναπτύσσει συνεργασίες με άλλα ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ.
  • Να παρέχει διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το Όραμα του Φεστιβάλ είναι να γίνει το σημείο πολιτιστικής συνάντησης και ο κόμβος δικτύωσης όλων των ενασχολούμενων μελών χορωδιών Λεσχών Φιλίας (ΚΑΠΗ) σε όλα τα Βόρεια Προάστια.

Αποστολή του Φεστιβάλ είναι να προβάλλει τις χορωδίες που θα συμμετέχουν προβάλλοντας το έργο και την προσφορά τους στον πολιτισμό του τόπου, να δημιουργήσει προϋποθέσεις μεγαλύτερης εξέλιξης και καλλιέργειας τους, στο πλαίσιο του Πολιτισμού και της Φιλίας.

Ως εκ τούτου, ο Δήμος Βριλησσίων καλεί τις ενδιαφερόμενες χορωδίες των Λεσχών Φιλίας (ΚΑΠΗ) να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως το τέλος Μαρτίου 2017.

Θα υπάρξει ελεύθερη επιλογή ρεπερτορίου έως πέντε κομμάτια το ανώτερο.

Οι ενδιαφερόμενες χορωδίες καλούνται να αποστείλουν τίτλους τραγουδιών, όνομα μαέστρου, πιανίστα και σολίστα στο e-mail [email protected] με κοινοποίηση στα e-mail [email protected], [email protected].

Υπεύθυνος μαέστρος διοργάνωσης: Γρηγορία Δέδε, τηλ. 6938 733250.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 11 Ιουνίου 2017 στο ανοικτό θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη», στο Νταμάρι Δήμου Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet