1ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2019 στο Πεντελικό Όρος από τον ΣΠΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

1ο Εθελοντικό Πότισμα για το 2019 στο Πεντελικό Όρος από τον ΣΠΑΠ

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, διοργανώνει το 1ο Εθελοντικό Πότισμα 2019 στις περιοχές που αναδασώθηκαν τον περασμένο χειμώνα, στη Νταού Πεντέλης, σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον.

Η δράση θα υλοποιηθεί την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 στις 9 το πρωί.

Προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στο 1ο Εθελοντικό Πότισμα στο Πεντελικό για το 2019, οι διοργανωτές σημειώνουν τα εξής:

«Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες.

»Δίνουμε ζωή στα δενδράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε τον περασμένο χειμώνα και την άνοιξη με την αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής.

»Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

»Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στους αριθμούς τηλεφώνου: 210 6131461 και 210 8033622.

1ο εθελοντικό πότισμα για το 2019 στο Πεντελικό από τον ΣΠΑΠ / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet