Ο ΣΠΑΠ συνέδραμε σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Πολύδροσο Αμαρουσίου
Αυτοδιοίκηση

Ο ΣΠΑΠ συνέδραμε σε κατάσβεση πυρκαγιάς στο Πολύδροσο Αμαρουσίου

Με την άμεση και ακαριαία επέμβαση του Πυροσβεστικού Σώματος, του Δήμου Αμαρουσίου και του ΣΠΑΠ, απετράπη έγκαιρα και αποτελεσματικά, η εξάπλωση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε ιδιωτικό οικοπεδικό χώρο με ελαιόδεντρα και χαμηλή βλάστηση, παραπλεύρως της Αττικής Οδού στο Πολύδροσο Αμαρουσίου. Στην προσπάθεια επιχείρησαν 10 οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος με 30 πυροσβέστες και συνέδραμαν οχήματα των Δήμων Βριλησσίων, Κηφισιάς, Χαλανδρίου και Πεντέλης.

Στον χώρο της πυρκαγιάς έσπευσαν από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Αμαρουσίου Νίκος Κάββαλος, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου Πέτρος Κόνιαρης, ο αντιδήμαρχος Πεντέλης Ηλίας Τσουχνικάς, ο δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Δημήτρης Σταυρόπουλος και ο τοπικός σύμβουλος Νέας Πεντέλης Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Βλάσσης Σιώμος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Αυτοδιοίκηση για άλλη μια φορά επενέβη εγκαίρως για να συνδράμει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και του Δήμου Αμαρουσίου, με αποτέλεσμα μια ακόμα πυρκαγιά να κατασταλεί στο ξεκίνημά της. Η επέμβαση ήταν ακαριαία και ο συντονισμός υποδειγματικός με αποτέλεσμα η φωτιά να τεθεί γρήγορα υπό απόλυτο έλεγχο.

»Θα ήθελα να συγχαρώ το Πυροσβεστικό Σώμα, τους εργαζομένους και εθελοντές του Δήμου Αμαρουσίου, του ΣΠΑΠ και των όμορων Δήμων για την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση. Όλη την αντιπυρική περίοδο οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές της Αυτοδιοίκησης θα είναι παρόντες και σε εγρήγορση, τόσο στο βουνό, όσο και στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων μας για να αποτρέψουν ανάλογες περιπτώσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet