Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε τη Λέσβο ως προορισμό και αγοράζουμε προϊόντα της
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε τη Λέσβο ως προορισμό και αγοράζουμε προϊόντα της

«Το νησί της Λέσβου έχει σηκώσει ένα μεγάλο βάρος κατά τη διάρκεια της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης. Ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ υποστηρίζω κάθε προσπάθεια που θα συμβάλλει στην αύξηση του τουρισμού και στην ενίσχυση της κατανάλωσης των εξαιρετικών παραδοσιακών προϊόντων της», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο περίπτερο που έχει εγκατασταθεί στο Σύνταγμα με στόχο την τριήμερη προβολή του νησιού από την Πέμπτη 28 Ιουλίου έως και σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου 2016.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γ. Πατούλης όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα διαπιστώσουν από κοντά ότι η Λέσβος αποτελεί ένα εξαιρετικό τουριστικό προορισμό ο οποίος διαθέτει μεγάλο πλούτο παραδοσιακών προϊόντων και γεύσεων.

Στο ειδικό εκθεσιακό περίπτερο οι επισκέπτες μπορούν να βρουν υλικό για τη Λέσβο ως τουριστικό προορισμό (φυλλάδια, αφίσες, εκπτωτικά πακέτα ακτοπλοϊκών εταιρειών, προσφορές ξενοδοχείων, κ.ά.), καθώς και παραδοσιακά προϊόντα  του νησιού. Το περίπτερο θα είναι ανοικτό από τις 9:00 π.μ. έως τις 10:00 μ.μ..

Για την προσέλκυση Ελλήνων και ξένων  οι ξενοδόχοι προσφέρουν εκπτώσεις έως και 50% στα καταλύματά τους, ενώ μεγάλες εκπτώσεις έχουν ανακοινωθεί και στα έξοδα μετάβασης στο νησί.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του Δήμου, του Επιμελητηρίου Λέσβου και της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής. Το τριήμερο σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους υπήρξαν διάφορα πολιτιστικά δρώμενα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet