Η ΚΕΔΕ καταδικάζει την επίθεση στον δήμαρχο Περάματος
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Η ΚΕΔΕ καταδικάζει την επίθεση στον δήμαρχο Περάματος

Με αφορμή τη βίαιη επίθεση που δέχθηκε χθες 8/8/2016 ο δήμαρχος Περάματος, Ιωάννης Λαγουδάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε ότι «οι αιρετοί πρώτου βαθμού ούτε εκφοβίζονται ούτε εκβιάζονται». 

«Σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση καταδικάζει απερίφραστα τη βίαιη επίθεση κατά του δημάρχου, όπως επίσης και τις ζημιές που προκλήθηκαν σε υποδομές του Δήμου». 

Όπως υπογράμμισε ο κ. Γ. Πατούλης «τέτοιου είδους πρακτικές όχι μόνο δεν μας πτοούν, αλλά αντιθέτως μας δυναμώνουν. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενωμένη σαν μία γροθιά αντιστέκεται με σθένος απέναντι σε όλους εκείνους που επιχειρούν με τη βία να επιβάλλουν τις θέσεις τους. Η απάντησή μας απέναντι στον παραλογισμό και την τυφλή βία είναι η ενότητα και η ομοψυχία. Καλούμε τόσο τη Δικαιοσύνη, όσο και την Πολιτεία, να λάβουν όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα που δεν θα επιτρέψουν στο μέλλον να επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα».

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Περάματος δεν είναι η πρώτη φορά που ομάδες νεαρών προκαλούν καταστροφές σε υποδομές της πόλης. Λίγες μέρες πριν, καθώς πραγματοποιούνταν πολιτιστικές εκδηλώσεις των φορέων της πόλης στον ίδιο χώρο, εκλάπη εξοπλισμός από τοθΘέατρο, ενώ παράλληλα γράφτηκαν χυδαία συνθήματα στους τοίχους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet