Προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους παιδικών σταθμών
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους παιδικών σταθμών

Aναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ με τους δικαιούχους για τους παιδικούς σταθμούς που εντάσσονται στο ΕΣΠΑ (αποτελέσματα είναι διαθέσιμα σε ειδική εφαρμογή στο eetaa.gr και paidikoi.eetaa.gr.).

Για να δουν την κατάσταση της αίτησής τους οι αιτούντες, θα πρέπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους σε πίνακα που απεικονίζεται παρακάτω (εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ που αναφέρονται στην αίτηση συμμετοχής του κάθε υποψηφίου).

Με την ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων στην ουσία γίνεται γνωστό ποιοι απορρίφθηκαν είτε γιατί δεν πληρούν τις προϋποθέσεις είτε γιατί είχαν ελλιπή δικαιολογητικά. Οι συγκεκριμένοι αιτούντες έχουν το δικαίωμα ένστασης έως την ερχόμενη Δευτέρα 22 Αυγούστου, ενώ δύο ημέρες αργότερα θα ανακοινωθούν οι τελικοί δικαιούχοι.

Ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται εγγράφως ή ηλεκτρονικά, μέσω email με σκαναρισμένα έγγραφα και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη της ημερομηνίας ανάρτησης τους.

Μετά τη λήξη της διαδικασίας ενστάσεων θα αναρτηθούν οι τελικοί πίνακες κατάταξης στις 24/8/2016 από την ΕΕΤΑΑ και οι δικαιούχοι θα παραλάβουν την «Εντολή τοποθέτησης» (Vouchers) την οποία πρέπει να προσκομίσουν στην δομή για την τελική εγγραφή των παιδιών τους.

Με βάση το νέο σύστημα:

  • Οι γονείς μπορούν να επιλέξουν ελεύθερα τη δομή (παιδικοί σταθμοί, ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) στην οποία επιθυμούν να εγγράψουν το παιδί τους.
  • Η αξία τοποθέτησης (voucher) δεν συνδέεται με συγκεκριμένη θέση σε κάποια δομή αλλά ακολουθεί τον δικαιούχο (γονέας). Δηλαδή, ο γονέας έχει το δικαίωμα να αλλάξει παιδικό σταθμό/ΚΔΑΠ/ΚΔΑΠ-ΜΕΑ χωρίς να χάνει το voucher.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet