Δίνουμε ζωή στο Πεντελικό όρος την Κυριακή 28 Αυγούστου
Αυτοδιοίκηση

Δίνουμε ζωή στο Πεντελικό όρος την Κυριακή 28 Αυγούστου

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με το 5ο Εθελοντικό Πότισμα στις αναδασωμένες κατά τον χειμώνα περιοχές,πλησίον του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 στις 9:00 π.μ. σε συνεργασία με τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ.

Καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες είναι η συμμετοχή όλων.

Όπως σημειώνει ο Σύνδεσμος:

«Δίνουμε ζωή στα δενδράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με την αναδάσωση των περιοχών αυτών.

»Δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

»Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

Πληροφορίες:

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν καλώντας στους αριθμούς τηλεφώνου 213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στον αριθμό τηλεφώνου 210 6131461.

Δείτε την αφίσα της δράσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet