Γ. Πατούλης: Το υπ. Υγείας οφείλει να πει την αλήθεια για τους ψεκασμούς
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Το υπ. Υγείας οφείλει να πει την αλήθεια για τους ψεκασμούς

Την αλήθεια για τους ψεκασμούς ζητεί να πληροφορηθεί ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ), κατηγορώντας ταυτόχρονα την εφημερίδα «Αυγή» ότι επιχειρεί να παρουσιάσει ως εσωκομματικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με την ανικανότητα της σημερινής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας».

«Επειδή για εμάς τα ζητήματα της δημόσιας υγείας δεν έχουν κομματικό χρώμα, θα θέσουμε τρία ξεκάθαρα ερωτήματα στα οποία ζητούμε υπεύθυνες απαντήσεις από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Γιώργος Πατούλης, ζητώντας να πληροφορηθεί για τα εξής:

  1. Έγιναν οι ψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας;
  2. Αν έγιναν, πότε ακριβώς έγιναν σε κάθε Περιφέρεια; Γιατί το ΚΕΕΛΠΝΟ υποδεικνύει ότι η κατάλληλη περίοδος είναι η περίοδος Μαρτίου-Απριλίου και όχι αργότερα; Περιμένουμε επίσημη ενημέρωση για το ακριβές χρονοδιάγραμμα των ψεκασμών.
  3. Όταν ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Θ. Ρόζενμπεργκ, με δηλώσεις του στον ραδιοσταθμό «Κόκκινο» αναφέρει ότι «υπήρξαν δυσκολίες στην ορθή εκτέλεση αυτών των ψεκασμών», τι εννοεί; Πόσο ήσυχοι μπορούμε να κοιμόμαστε;

«Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας οφείλει άμεσα να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet