Συλλυπητήρια προέδρου ΚΕΔΕ για τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Συλλυπητήρια προέδρου ΚΕΔΕ για τα θύματα του σεισμού στην Ιταλία

Τη συμπαράσταση της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα ειλικρινή συλλυπητήρια εξέφρασε με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης στον δήμαρχο του χωριού Αματρίτσε, Σέρτζιο Πιρότσι, που θρηνεί τα θύματα και τους αγνοούμενους από τον φονικό σεισμό που έπληξε σήμερα, Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016, την περιοχή της κεντρικής Ιταλίας.

«Η σκέψη όλων μας», αναφέρει στην επιστολή του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, «είναι στις οικογένειες των θυμάτων και των αγνοουμένωνΤην οδύνη μας μεγεθύνει το γεγονός ότι παραδοσιακά, οι Έλληνες έχουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς φιλίας κι  αγάπης με τον ιταλικό λαό».

Ο κ. Γ. Πατούλης κάνει γνωστό στον κ. Σέρτζιο Πιρότσι, ότι η Ελληνική Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι διατεθειμένη να συνδράμει σε οτιδήποτε χρειαστεί.

«Με δεδομένη την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει οι Αυτοδιοικητικές Ενώσεις των δύο χωρών», τονίζει ο κ. Πατούλης, «θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι είμαστε στη διάθεσή σας προκειμένου να συνδράμουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Η Ελληνική Αυτοδιοίκηση είναι στο πλευρό σας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet