Συμπαράσταση προέδρου ΚΕΔΕ στον δήμαρχο και τους πολίτες της Καλαμάτας
Αυτοδιοίκηση

Συμπαράσταση προέδρου ΚΕΔΕ στον δήμαρχο και τους πολίτες της Καλαμάτας

Επιστολή συμπαράστασης προς τον δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα για τα θύματα της κακοκαιρίας, αλλά και τις τεράστιες καταστροφές που έγιναν στην περιοχή, απέστειλε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης.

Ειδικότερα ο κ. Γ. Πατούλης στην επιστολή του εκφράζει τη βαθύτατη οδύνη του συνόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την απώλεια των ανθρώπινων ζωών, αλλά και για τις τεράστιες καταστροφές που έγιναν στην περιοχή εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

Στη συνέχεια επισημαίνει: «Θα ήθελα να σας  ενημερώσω ότι η ΚΕΔΕ και οι υπηρεσίες μας, είναι στη διάθεση της δημοτικής Αρχής, αλλά και όλων των πολιτών της Καλαμάτας, προκειμένου να συμβάλλουμε, όπου μπορούμε και με όσα μέσα διαθέτουμε, έμπρακτα και αποτελεσματικά για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει» και προσθέτει:

«Είμαστε  εδώ για να σας προσφέρουμε, όπου εσείς κρίνετε αναγκαίο, τη βοήθειά μας στη διαχείριση της κρίσιμης κατάστασης που αντιμετωπίζετε, αλλά και κατόπιν στην προσπάθεια αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν».

Καταλήγοντας ο κ. Γ. Πατούλης τονίζει ότι η ΚΕΔΕ είναι στο πλευρό του Δήμου, αλλά και όλων των πολιτών της Καλαμάτας και ότι συμπαρίσταται στη δοκιμασία που περνούν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet