Μ. Πατούλη προς Δήμους: Σας θέλουμε συμπαραστάτες για την ανάδειξη του Πολιτισμού
Αυτοδιοίκηση

Μ. Πατούλη προς Δήμους: Σας θέλουμε συμπαραστάτες για την ανάδειξη του Πολιτισμού

Έπειτα από την εποικοδομητική παναττική συνάντηση δήμων με θέμα τον Πολιτισμό, που διοργάνωσε ο Τομέας Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, η εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη, ευχαριστεί τους δήμους που συμμετείχαν και τονίζει την αξία της συνεργασίας με σκοπό την ανάδειξη του Πολιτισμού.

Ειδικότερα, σε ανοιχτή επιστολή της η κα Μ. Σταυράκη- Πατούλη σημειώνει:

Σε μια σκληρή περίοδο που όλα δοκιμάζονται και αναιρούνται σε οικονομικό, κοινωνικό και ανθρωπιστικό επίπεδο η συνένωση δυνάμεων αποτελεί αυτοσκοπό. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως πρωταγωνιστής των εξελίξεων, αναλαμβάνει ακόμη μια σημαντική πρωτοβουλία φέρνοντας τον Πολιτισμό στο επίκεντρο της διαδημοτικής στρατηγικής. Έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας τον Άνθρωπο μέσα από κοινές πολιτιστικές προτάσεις – δράσεις μπορούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, αναδεικνύοντας το έμψυχο δυναμικό των Δήμων μας σε φορέα υλοποίησης διαδημοτικών εκδηλώσεων χωρίς κανένα απολύτως κόστος, με γνώμονα την ποιοτική ψυχαγωγία των συμπολιτών μας.

Στη συλλογική αυτή στρατηγική η ένθερμη ανταπόκρισή σας μας γεμίζει περισσότερη αυτοπεποίθηση και συμβάλλει καθοριστικά στην υλοποίηση της νέας αυτοδιοικητικής μας προσπάθειας, που στο επίκεντρο των στοχεύσεών της θα έχει συμπαραστάτη την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Εκ μέρους του Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ και αξιοποιώντας στο έπακρο τις ιδέες και προτάσεις σας για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, σας ευχαριστούμε θερμά που συνεισφέρατε ουσιαστικά στην προώθηση του διαδημοτικού μας οράματος με αποδέκτη την Αυτοδιοίκηση και τους συμπολίτες μας.

Στην πορεία για την ανάδειξη του Πολιτισμού και την προβολή των Δήμων μας στο σύγχρονο και απαιτητικό πολιτιστικό γίγνεσθαι, σας θέλουμε συμπαραστάτες και την επόμενη μέρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet