11η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα από τον ΣΒΑΠ και το ΙΟΑΣ «Π. Μυλωνάς»
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

11η Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα από τον ΣΒΑΠ και το ΙΟΑΣ «Π. Μυλωνάς»

Με κεντρικό μήνυμα «Το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί», το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (ΙΟΑΣ) «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων διοργανώνουν, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, στην Αγία Παρασκευή και την Κηφισιά την 11η «Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα».

Η δράση των δύο φορέων θα πραγματοποιηθεί στα καφέ – μπαρ «Da Vinci» στην Αγία Παρασκευή και «Escoba» στην Κηφισιά.

Η ενέργεια πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα με τη μεγάλη πανευρωπαϊκή διοργάνωση, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Περισσότεροι από 2.500 νέοι οδηγοί παίρνουν μέρος κάθε χρόνο στην «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» μια βραδιά – θεσμό, με αφορμή την οποία πολίτες και φορείς σε όλη την Ελλάδα ενώνουν τις δυνάμεις τους με το ΙΟΑΣ και αναλαμβάνουν δράση για την προστασία της ζωής και της νεότητας στους δρόμους της χώρας.

Το μήνυμα της βραδιάς είναι: «Όλοι διασκεδάζουν, ΕΝΑΣ δεν πίνει… Ο ΟΔΗΓΟΣ της παρέας». Εκατοντάδες εθελοντές θα βρίσκονται και φέτος έξω από συνολικά 29 νυχτερινά κέντρα για να ενημερώσουν σχετικά με τους σοβαρούς κινδύνους που εγκυμονεί η κατανάλωση αλκοόλ σε σχέση με την οδήγηση και θα ενθαρρύνουν τους νεαρούς επισκέπτες να επιλέξουν τον «Οδηγό της Παρέας» που θα οδηγήσει με ασφάλεια πίσω την παρέα του.

Επίσης, να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με το ΙΟΑΣ συνεχίζουν για άλλη μια χρονιά την επιτυχημένη συνεργασία τους για την «Ασφαλή οδήγηση» με ενημερωτικές ημερίδες και προσομοιωτές στα σχολεία των Δήμων – μελών του Συνδέσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet