Γ. Πατούλης: Θα διαφυλάξω την ενότητα της Αυτοδιοίκησης
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Θα διαφυλάξω την ενότητα της Αυτοδιοίκησης

Να διαφυλάξει την ενότητα της Αυτοδιοίκησης προτίθεται ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης προσπαθώντας να δώσει ένα τέλος στην «κόντρα» που έχει αρχίσει μεταξύ του ιδίου και του δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου (Μαίνεται η κόντρα Γ. Πατούλη και Β. Βαλασόπουλου).

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, «οποιαδήποτε συνέχεια της αντιπαράθεσης με τον δήμαρχο Ηλιούπολης βλάπτει την ενότητα του θεσμού και προσφέρει ανέξοδη δημοσιότητα σε έναν αιρετό που ρίχνει νερό στον μύλο της κυβέρνησης». «Γι΄ αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί, για να διαφυλάξω την ενότητά μας», τονίζει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Θα διαφυλάξω την ενότητα της Αυτοδιοίκησης

Η πολιτική διαδρομή του κάθε αιρετού της αυτοδιοίκησης είναι γνωστή στους πολίτες. Τόσο η δική μου, όσο και του δημάρχου Ηλιούπολης.

Εγώ προσωπικά δεν υπήρξα ποτέ δοτός σε οποιοδήποτε δημόσιο αξίωμα, ούτε υπηρέτησα το κομματικό σύστημα. Η πολιτική μου ταυτότητα δεν επηρέασε ποτέ τη στάση μου απέναντι στα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης.

Δεν έβαλα ποτέ το κόμμα, πάνω από τον θεσμό, όπως ο κ. Βαλασόπουλος.

Δεν υπηρέτησα κανέναν πρωθυπουργό, αλλά συνεργάστηκα ως δήμαρχος με πέντε διαφορετικούς, με μοναδικό κριτήριο, την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των συμπολιτών μου και την προάσπιση του κύρους της Αυτοδιοίκησης. 

Οποιαδήποτε συνέχεια της αντιπαράθεσης μου με τον δήμαρχο Ηλιούπολης βλάπτει την ενότητα του θεσμού και προσφέρει ανέξοδη δημοσιότητα σε έναν αιρετό που ρίχνει νερό στον μύλο της κυβέρνησης. Γι΄ αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί, για να διαφυλάξω την ενότητά μας.

Τέλος, εύχομαι καλή τύχη στο εγχείρημα της Κεντροαριστεράς, γιατί ο τόπος χρειάζεται μια ισχυρή φωνή από την πλευρά αυτή.

Όμως αυτό δεν θα γίνει όσο στο εγχείρημα διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο πρόσωπα που έχουν συνδέσει την πολιτική τους διαδρομή με το φθαρμένο πολιτικό προϊόν, όπως ο κ. Βαλασόπουλος.

Όσο για τη Νέα Δημοκρατία, ας μην ανησυχεί, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι βρίσκει τον δρόμο της κι αποτελεί τη μόνη εναλλακτική επιλογή των πολιτών για την επόμενη μέρα της πατρίδας μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet