Στην εκδήλωση «Πάμε Καρπενήσι» ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Στην εκδήλωση «Πάμε Καρπενήσι» ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, παρέστη στην εκδήλωση «Πάμε Καρπενήσι» που διοργάνωσε, στην πλατεία Ομονοίας, ο Δήμος Καρπενησίου, σε συνεργασία με την Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του Δήμου Καρπενησίου, αλλά και η ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού της περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό εγκαινιάστηκε η έκθεση Τοπικών Προϊόντων, Τουρισμού και Πολιτισμού του Δήμου Καρπενησίου, ενώ προηγήθηκε χορευτικό καλωσόρισμα από τον πολιτιστικό σύλλογο του Δήμου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των υπουργείων Τουρισμού, Πολιτισμού, Αγροτικής Ανάπτυξης, της ΚΕΔΕ, της ΕΝΠΕ και του Δήμου Αθηναίων.

Σε δηλώσεις του ο ορόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Θέλω να συγχαρώ τον δήμαρχο Καρπενησίου, Ν. Σουλιώτη, και τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κ. Μπακογιάννη, για αυτή την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση. Πρόκειται για μία εξαιρετική πρωτοβουλία στην κατεύθυνση της ενίσχυσης των δεσμών της Περιφέρειας με την πρωτεύουσα. Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

»Η προβολή, προώθηση και προστασία των τοπικών προϊόντων μας είναι υπόθεση όλων μας. Οφείλουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, να στηρίζουμε τέτοιου είδους συμπράξεις και συλλογικές δράσεις προκειμένου να δώσουμε «φωνή» στους τοπικούς παραγωγούς, αλλά και να κάνουμε ευρύτερα γνωστό τον πολιτιστικό και γαστρονομικό πλούτο της πατρίδας μας.

»Καλώ τους πολίτες της Αττικής να επισκεφθούν την έκθεση και να γνωρίσουν από κοντά τα εκλεκτά προϊόντα του πανέμορφου Καρπενησίου. Η ΚΕΔΕ θα συνεχίσει να στηρίζει ανάλογες προσπάθειες».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης η υπουργός Τουρισμού, Ελ. Κουντουρά και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ε. Αποστόλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet