Συνέντευξη Τύπου ΚΕΔΕ – ΙΤΑ για την αλλαγή του «Καλλικράτη»
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Συνέντευξη Τύπου ΚΕΔΕ – ΙΤΑ για την αλλαγή του «Καλλικράτη»

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης και ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου και μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του ΙΤΑ Ι. Ψυχάρης θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, στην ΚΕΔΕ (Ακαδημίας και Γενναδίου 8).

Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί εν όψει του θεματικού συνεδρίου με θέμα «Αλλαγή του “Καλλικράτη” – Νέο Μοντέλο Οργάνωσης και Διοίκησης του Κράτους» που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, στις 17 και 18 Οκτωβρίου, στον Βόλο.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα προσδιορίσει το πλαίσιο των βασικών θέσεων της Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού για την αλλαγή του «Καλλικράτη» και τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου οργάνωσης του κράτους.

Αναλυτικά οι θέσεις της ΚΕΔΕ θα διατυπωθούν στο ειδικό συνέδριο που διοργανώνεται στον Βόλο και θα οριστικοποιηθούν στο τακτικό συνέδριό της, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα κατά τη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Ι. Ψυχάρης θα ανακοινώσει τα βασικά σημεία της ειδικής μελέτης που εκπόνησε η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και αφορά στην «Τριετή Στρατηγική Μεταρρυθμίσεων στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση». Αναλυτικά η μελέτη θα παρουσιαστεί στο συνέδριο του Βόλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet