Αποθεώθηκε η παράσταση «Αδαμαντία» στα Βριλήσσια
Αυτοδιοίκηση

Αποθεώθηκε η παράσταση «Αδαμαντία» στα Βριλήσσια

Mε απόλυτη επιτυχία ξεκίνησε η συνεργασία του Συνδέσμου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων παρουσιάστηκε χθες, Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, η αριστουργηματική παράσταση «Αδαμαντία» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν. Το έργο του Παναγιώτη Μέντη, σκηνοθέτησε ο Κωστής Καπελώνης, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμήνευσε εξαιρετικά η ηθοποιός Μάνια Παπαδημητρίου. Μαζί της έπαιξαν και τη συνόδευσαν με τη μουσική τους, οι νεαροί ηθοποιοί Βασίλης Παπαδημητρίου, Χριστίνα Παπατριανταφύλλου και Αντιγόνη Σταυροπούλου.

Ο κόσμος καταχειροκρότησε την παράσταση και παρέμεινε στη συνέχεια όπου έγινε ενημέρωση – συζήτηση με τους ηθοποιούς, την καλλιτεχνική διευθύντρια Μαριάννα Κάλμπαρη, καθώς και τον σκηνοθέτη Κωστή Καπελώνη.

Στην εκδήλωση απήυθυναν χαιρετισμό ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και ο πρόεδρος του ΣΒΑΠ, τέως δήμαρχος Χαλανδρίου Γιώργος Κουράσης. Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης.

Παραυρέθηκαν, επίσης, η πρόεδρος του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Βριλησσίων Ιωάννα Κυρίτση, ο αντιπρόεδρος Φάνης Βαγενάς, η πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Βούλα Αρσένη-Λάμπρου, ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Παύλος Καμάρας, η δημοτική σύμβουλος Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελένη Σακισλή, ο δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Κωνσταντίνος Μουζάκης, η αντιδήμαρχος Πολιτιστικών του Δήμου Παπάγου-Χολαργού Μιμή Ρουφογάλη, η δημοτική σύμβουλος Δήμου Ηρακλείου Μαίρη Αρώνη, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Βριλησσίων Φωτεινή Μάρα, Άλκης Εγκολφόπουλος, Λαμπρινή Σίμου, Νικόλαος Περδικάρης, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής.

Η είσοδος για το κοινό ήταν δωρεάν με εθελοντική προσφορά σε είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Βριλησσίων.

Η θεατρική παράσταση «Αδαμαντία» ήταν η πρώτη που πραγματοποιήθηκε σε μια σειρά παραστάσεων που έχουν προγραμματιστεί τόσο σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν όσο και με άλλους καλλιτεχνικούς φορείς, στο πλαίσιο του διετούς προγράμματος Διαδημοτικές Πολιτιστικές Συναντήσεις  «Εν Άστει» που έχει εκπονήσει  ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ) σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

Επόμενος σταθμός, το Δημοτικό Θέατρο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 με το έργο του Τσέχωφ «Η ζωή είναι ωραία» σε συνεργασία με το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet