Ξεκίνησαν οι εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Ξεκίνησαν οι εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Ξεκίνησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη οι εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που θα διαρκέσουν ως τις 3 Δεκεμβρίου.

Την πεποίθηση ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν στο φετινό ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΕ θα σηματοδοτήσουν μια νέα εποχή και ένα καινούργιο ξεκίνημα, όχι μόνο για την Αυτοδιοίκηση αλλά για τη χώρα, διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πατούλης, στον αρχικό του χαιρετισμό.

Στην έναρξη του Συνεδρίου παρέστησαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και εκπρόσωποι κομμάτων.

Επίσης, κατά την έναρξη των εργασιών απηύθυναν χαιρετισμό ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Λ. Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης και ο γενικός γραμματέας του CEMR, F. Vallier.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet