Λ. Μαγιάκης: Αντιθεσμική η συνέντευξη Τύπου της ΚΕΔΕ για τον ΠΕΣΔΑ
Αυτοδιοίκηση

Λ. Μαγιάκης: Αντιθεσμική η συνέντευξη Τύπου της ΚΕΔΕ για τον ΠΕΣΔΑ

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Λευτέρης Μαγιάκης, με αφορμή τη σημερινή (20/12) συνέντευξη Τύπου του πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, με δημάρχους του Λεκανοπεδίου Αττικής σχετικά με τον Περιφερειακό Σχεδιασμό Διαχείρισης Απορριμμάτων (Συνέντευξη Τύπου ΚΕΔΕ & δημάρχων της Αττικής για τον νέο ΠΕΣΔΑ) προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα Τρίτη 20-12-2016 ο κ. Πατούλης καλεί σε συνέντευξη Τύπου για το θέμα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων στην Αττική. Επιτίθεται κατά της περιφέρειας Αττικής και προσωπικά κατά της κας Δούρου. Ανεξάρτητα από την άποψη που μπορεί να έχει κάποιος για τον τρόπο που η Περιφέρεια χειρίζεται το θέμα, η κίνηση είναι αντιθεσμική και διασπαστική.

»Το θέμα, θεσμικά, αφορά άμεσα στην ΠΕΔΑ (Περιφερειακή ¨Ενωση Δήμων Αττικής) και όχι τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ. Αν ήθελε, ως δήμαρχος Αμαρουσίου, θα μπορούσε να θέσει το θέμα στο Δ.Σ. της ΠΕΔΑ και όχι να το αποδυναμώνει με τις ενέργειες του.

»Καλούμε το Δ.Σ. της ΠΕΔΑ να αποδοκιμάσει τις ενέργειες του κ. Πατούλη ως διασπαστικές και υπονομευτικές για τον δημόσιο χαρακτήρα της διαχείρισης των απορριμμάτων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet