17 νέοι εργαζόμενοι στην υπηρεσία του ΣΠΑΠ και των Δήμων – μελών του
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

17 νέοι εργαζόμενοι στην υπηρεσία του ΣΠΑΠ και των Δήμων – μελών του

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) ολοκλήρωσε τη διαδικασία πρόσληψης και σήμερα, Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 ανέλαβαν υπηρεσία 17 συμβασιούχοι εργάτες πρασίνου – χορτοκόπτες, που θα αποτελέσουν εποχικό προσωπικό, ενόψει της θερινής περιόδου, για την προετοιμασία και την πρόληψη εν΄ όψει της αντιπυρικής περιόδου.

Οι εργαζόμενοι αυτοί ανά ομάδες θα πραγματοποιήσουν χορτοκοπές και καθαρισμούς σε διάφορα σημεία της ζώνης ευθύνης του ΣΠΑΠ και θα διατεθούν εκ περιτροπής στους 12 Δήμους – μέλη του προκειμένου να συνδράμουν σε αποψιλώσεις και καθαρισμούς που θα υποδείξουν οι 12 Δήμοι του ΣΠΑΠ. Θα επανδρώσουν, επίσης, το Κέντρο Επιχειρήσεων και τα οχήματα του ΣΠΑΠ μαζί με εθελοντές σε βάρδιες, πρωί και απόγευμα, λόγω της αυξημένης επιφυλακής που επιβάλλει η παρατεταμένη ανομβρία.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, κατά την ανάληψη των καθηκόντων των νέων εργαζομένων του Συνδέσμου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ο ΣΠΑΠ προσλαμβάνει τη συγκεκριμένη ειδικότητα έκτακτων εργαζομένων. Καλωσορίζω, λοιπόν, στον Σύνδεσμο τους εργαζομένους μας, οι οποίοι, μετά την εκπαίδευσή τους, θα βοηθήσουν τον ΣΠΑΠ και τους Δήμους – μέλη να προετοιμαστούν σε μέγιστο βαθμό για τη θερινή περίοδο, θα αναλάβουν δράσεις καθαρισμών, αποψιλώσεων, χορτοκοπών και συντήρησης ανοικτών χώρων και οικοπέδων, που θα πραγματοποιηθούν τόσο με πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας, όσο και σε συνδρομή των Δήμων – μελών μας, φυσικά θα ενισχύσουν την προσπάθεια πρόληψης δυσάρεστων φαινομένων, στελεχώνοντας το Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου, βοηθώντας στο βάψιμο και γέμισμα των δεξαμενών και στο βάψιμο των πυροφυλακίων.

»Όλες αυτές οι δράσεις συγκροτούν ένα πρόγραμμα, το οποίο έχουμε σχεδιάσει προκειμένου να προστατεύσουμε τις περιαστικές περιοχές, συμμετέχοντας σε καθαρισμούς πρόληψης σε όλους τους Δήμους – μέλη του ΣΠΑΠ. Ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει όλο τον Μάιο και τον Ιούνιο να παρέχει εκ περιτροπής βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, στους Δήμους – μέλη του στους καθαρισμούς και αποψιλώσεις.

»Με αυτόν τον τρόπο, θα συμβάλλουμε σημαντικά, πιστεύω, στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του περιβάλλοντος των Δήμων – μελών μας που περιβάλλουν το Πεντελικό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet